Skype'ta bir sayfayı telefondan sonsuza kadar silme

  1. Bir hesap kapatmadan önce yapılacak işlemlerin listesi
  2. PC'den hesap silme prosedürü
  3. Skype girişini telefondan kapatmanın bir yolu
  4. Hesabınıza erişimi nasıl geri yükleyebilirim?

Genellikle, kullanıcı Skype'ta birkaç hesap sayfası oluşturur, ancak yalnızca birini kullanır

Genellikle, kullanıcı Skype'ta birkaç hesap sayfası oluşturur, ancak yalnızca birini kullanır. Gereksiz hesapları kaldırmak ve arkadaşlarınızın ve akrabalarınızın irtibat listesini silmek için, mesajcının masaüstü sürümünde özel bir komut kullanabilir veya resmi Microsoft web sitesinde istediğiniz bölüme gidebilirsiniz.

Bir hesap kapatmadan önce yapılacak işlemlerin listesi

Skype'taki sayfayı telefondan silme çalışmıyor, kullanıcının kişisel bir bilgisayar kullanması veya şirketin resmi web sitesinde yapması gerekiyor.

Kullanıcı, Skype'taki kişisel sayfayla birlikte, Microsoft yazılımını şirketin yazılım ürünlerine ve şirketin sunucusuna yerleştirilen verilere yapılan tüm aboneliklerle birlikte silecektir. Bunlar OneDrive ve Outlook.com hizmetlerindeki dosya ve e-postalardır.

com hizmetlerindeki dosya ve e-postalardır

Skype hesabınızdan kalıcı olarak kurtulmadan önce bir dizi eylem hazırlamanız ve yapmanız gerekir:

  1. Tüm önemli verilerin, mektupların ve mesajların, kullanıcının bilgisayarına kopyalandığından emin olmak önemlidir.
  2. Tüm tarife planları ve aboneliklerinizden Skype ve Microsoft abonelikten çıkın.
  3. Otomatik hesap cari hesabını devre dışı bırak. Kullanıcı 2. ve 3. noktaları ihmal ederse, adı aylık bir ücret almaya devam eder ve kartından en az 60 gün boyunca para çekmeye devam eder.
  4. Tüm parayı sistemdeki kişisel bir hesaptan harcayın.
  5. Rehberdeki kişilere hesabın yakında kapatılacağını ve yeni bir iletişim adresi vereceğini söyleyin.

Sadece finans ile ilgili tüm sorunları çözdükten sonra, kişisel bilgilerin kaldırılmasını engellemek mümkündür.

PC'den hesap silme prosedürü

  1. İlk önce, kullanıcının silinecek sayfaya girmesi gerekir. "Hesabı Kapat" komutu, "Profil" menüsünün "Hesap ve Profil" sekmesinde bulunur.
  2. Uygulama otomatik olarak istenen bağlantıya gidecektir ve bir Microsoft hesabından şifre girmek için bir pencere açacaktır. Kimliği doğrulamak için bu tür önlemler gereklidir.
  3. Birleşim doğru girilirse, Microsoft, hesabı kullanıcının e-posta adresine kapatmak için kodlu bir e-posta gönderir. PIN'e girmek için "Bir kodum var" seçeneğini seçmeniz gerekir.
  4. Daha sonra, bir pin kodunu sürmeniz ve böylece hesap sayfasının kapatıldığını onaylamanız gerekir.

Daha sonra, bir pin kodunu sürmeniz ve böylece hesap sayfasının kapatıldığını onaylamanız gerekir

Kaldırma işleminden sonra tamamlanmış sayılabilir.

Skype girişini telefondan kapatmanın bir yolu

  1. Skype'ta bir sayfayı telefondan silmek için, mesaja gitmeniz gerekir. Microsoft resmi web sitesi ve giriş / şifrenizi girin.
  2. Sistem ayrıca kullanıcı işlemlerini onaylamak için veriler içeren bir e-posta gönderir. E-posta adresi artık mevcut değilse, “Bu verilere sahip değilim” satırına tıklayın . Bundan sonra bir Microsoft geri bildirim formu görünecektir. Kodunuzu veya otomatik bilgilendirme çağrısını içeren bir SMS mesajı almak için telefon numaranızı belirtmeniz gerekecektir.

Kodunuzu veya otomatik bilgilendirme çağrısını içeren bir SMS mesajı almak için telefon numaranızı belirtmeniz gerekecektir

Microsoft hesabınızı silmenin kolay olacağını ummamalısınız. Bir hesap kullanarak, şirketin yazılım ürünlerine bir abonelik satın alabilir ve satın alımlarınızı ödeyebilirsiniz, böylece şirketin kişisel sayfayı kapatan kişinin kimliğini onaylaması gerekecektir.

Hesabınıza erişimi nasıl geri yükleyebilirim?

Microsoft, hesap bilgilerini kapatma tarihinden itibaren 60 gün daha depolamaya devam edecektir. Bu süre zarfında, kullanıcı hesabı diğer abonelerin rehberinde görüntülenecektir.

Kullanıcı, sayfadan kurtulma konusunda “heyecanlanır” veya fikrini değiştirirse, kapatma kolayca iptal edilebilir. Sadece sayfaya gidin ve her şey "eskisi gibi" olacaktır. Ancak, kaydı yalnızca 60 günlük süre dolmadan geri yükleyebilirsiniz, ardından bilgiler sunucudan silinir.